CARAVANA 2.010

Com cada any hem realitzat la recollida d’aliments per a la caravana que surt cap als campaments des de la Comunitat Valenciana. Aquest any s’han recollit més de 3,5 tones d’aliments que s’enviaran als campaments de refugiats sahrauís en un comboi que va partir d’Alacant cap a Oran diumenge passat dia 7 de Febrer.
Els veïns de Xirivella han col.laborat aportant arròs, oli i sucre i més dels aliments també s’ha recollit divers material, com teles, llibres escolars, material mèdic i medicines i roba infantil. En la campanya de recollida, que ha durat dos mesos també han col.laborat escoles de Mislata, Serra, Marines, Olocau, Pinedo així com treballadors de la Seguretat Social de Patraix.
A tota la comunitat aquest any ha recollit 85.000 quilos de material, dels quals 65.000 són aliments i la resta material escolar, sanitari, roba, ulleres, bolquers per a adults i material informàtic. A tota aquesta càrrega solidària s’afegeixen diverses donacions privades de dos camions, una furgoneta adaptada per a minusvàlids i un Land-Rover, tot això molt útil per als refugiats sahrauís.
Moltes gràcies a tots i totes la vostra col.laboració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s