dscn0097La Asociació TALHA Xirivella és una Organització no Gubernamental inscrita en el Registre de Asociaciones de la Generalitat Valenciana i inscrita al Registre Municipal de  l’Ajuntament de Xirivella, treballa en l’ámbit de LA COMARCA DE L’HORTA SUD. Te la seua sede social en la ciutat de Xirivella.

TALHA funciona des de 1998, l’objectiu principal de l’associació s’ha centrat en millorar les condicions de vida tant dels refugiats sahrauis como de la població resident al Sáhara Occidental ocupat per Marroc.

Alguns del projectes que desenvolupem són, per una banda la participació en el programa d’Acolliment Familiar Temporal (Vacances en Pau) que s’inserta en el marc dels “Programes Humanitaris d’Estancia Temporal de xiquets i xiquetes extrangers en la Comunitat Valenciana” impulsats des de la Conselleria de Benestar Social.

Per altra banda, l’Asociació participa a la Caravana d’Aliments que tots els any sórganitza junt a altres associacions de la Comunitat Valenciana, i que realitzem gràcies a l’Ajuntament, el col·legis i d’algunes associacions i comercis de Xirivella.

També col·laborem ambb Ajuda d’Emergencia,  i Projectes de cooperació com el suport d’horts hortícoles destinats a dar alimentació a les famílies, enviament de material escolar, roba i calçat per a xiquets, joguets, etc).