La nostra finalitat, és doble. D’una banda millorar les condicions de vida tant dels/les refugiats i refugiades sahrauís, que porten vivint en campaments de refugiats a Algèria des de 1975, com de la població resident en el Sàhara Occidental ocupat pel Marroc. D’altra banda, també treballem per donar resposta a les necessitats de planificació i millora en la gestió i execució de l’ajuda humanitària dirigida als/les refugiats/des sahrauís.

En resposta a les necessitats de la població sahrauí la Federació i totes les associacions que la composen, en coordinació amb la Delegació Sahrauí a la Comunitat Valenciana i amb la Media Luna Roja Sahrauí estem duent a terme una campanya de recollida d’aliments en 2010. Són aliments bàsics: OLI, ARRÒS I SUCRE.

L’ajuda va destinada a pal·liar les necessitats bàsiques de 150.000 persones, distribuïdes en quatre campaments, que reben el nom de sengles ciutats sahrauís: Dajla, Smara, Auserd i Aaium. Com en anys anteriors ens dirigim a tota la comunitat educativa d’aquest Centre sol·licitant la seva col·laboració en el desenvolupament d’aquest projecte humanitari. Els adjuntem un petit dossier que recull informació de la campanya del passat any en la qual aquest Centre va tenir una activa participació. Agraïm per endavant la seva col·laboració i ens trobem en qualsevol dels telèfons indicats en l’encapçalament o adreça de correu electrònic.