La nostra finalitat, és doble. D’una banda millorar les condicions de vida tant dels/les refugiats i refugiades sahrauís, que porten vivint en campaments de refugiats a Algèria des de 1975, com de la població resident en el Sàhara Occidental ocupat pel Marroc. D’altra banda, també treballem per donar resposta a les necessitats de planificació i millora en la gestió i execució de l’ajuda humanitària dirigida als/les refugiats/des sahrauís.

En resposta a les necessitats de la població sahrauí totes les associacions que composen el Moviment Valencià d’Ajuda al Poble Sahrauí, en coordinació amb la Delegació Sahrauí a la Comunitat Valenciana i amb la Media Luna Roja Sahrauí estem duent a terme una campanya de recollida d’aliments a l’any. Són aliments bàsics: OLI D’OLIVA, ARRÒS, SUCRE, TONYINA I LLEGUMS.

L’ajuda va destinada a pal·liar les necessitats bàsiques de 150.000 persones, distribuïdes en quatre campaments, que reben el nom de les ciutats sahrauís: Dajla, Smara, Auserd i Aaiun.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xirivella, agraïm per endavant la seva col·laboració i ens trobem a l’adreça de correu electrònic

talhaxirivella@gmail.com