Un dia de Salari

La campanya ‘Un dia de Salari’ la impulsa el Grup de Cooperació de l’entitat financera Caixa Popular, integrat per un equip de persones voluntàries del col·lectiu de treball de l’entitat, que tenen com a objectiu fomentar i difondre els valors de la solidaritat i la intercooperació entre l’equip humà de l’entitat .

El projecte de Talha Xirivella “Horts ecològics als campaments Saharauis” en Tinduf, Algèria també serà una realitat amb el suport de Caixa Popular. Amb un pressupost de 3.000 euros permetrà ampliar horts per mitjà de la creació de pous que garantixen el reg per a fomentar l’ocupació i l’alimentació variada.

Joc Solidari 2018

Un dels projectes seleccionats en el Joc Solidari 2018, és la col·laboració amb el condicionament d’un hort ecològic en els campaments de població refugiada sahrauí.

Més d’un centenar de xiquetes i xiquetes de cinqué i sisé de primària han disfrutat de valent participant en les 25 proves d’habilitat, coneixement del món, deducció, esport…

El Joc Solidari és una activitat sensibilització i cooperació internacional que organitza la Regidoria d’Adolescència i Joventut.